vi rör oss//ni står still

idag kom vi hem för att äta grillad lax och för att packa inför fred och kärlek på måndag. cora har redan somnat till min godnatt-spellista med seabear u2 kent osv.

01:08

snart åker jag till arlanda igen och mot gotland/cora. det blir fint och nu måste jag verkligen sova. annars har jag mest ätit stekt ägg, druckit latte och hängt med käftis samt mary idag. hej

02:24


hemma och det finns nog inget finare än att ha något att skynda sig till direkt när man stiger innanför dörren och sedan spendare några timmar med världens finaste och vegolasagne plus choklad. now sleepytime

19:07

tagen av hanibal. imorgon åker jag till turkiet för svenneliv på la playa. har laddat med spotify premium och böcker plus den analoga systemkameran så förhoppningsvis klarar jag mig tills nästa måndag när vi åker hem igen. för övrigt är cora helt fantastisk när man mest vill gräva ner sig själv i en grop någonstans och puss på er andra med. er som jag tycker om så mycket.

Hjärtat är bedrägligast av alltni bekantade er just med syster, om ni läst föregående inlägg.
   
annars känner jag mig mest dålig: på att dricka upp teet som färgats grått av mjölken, på att tycka om mig själv och dålig på att ta tag i saker och ting som mest ligger och gnager. tror jag ska läsa och sedan cykla på pauis cykel som står på min uppfart.

hej världen

jag är en tjej på 17 jodrsnurr som vill ha fina brevisar i åldern 0-99 år. På fritiden gillar jag hestar och min bestis.


PS.estet 4lajf<3<3<3<3 XDXDXDXD

andfåddidag har jag badat för första gången detta år i nackatrakten med cora molly elise palex alice. det var gos och jag slogs av hur roligt jag tycker att det är att simma. nu ska jag snart springa iväg till paulina för att änghänga med henne och två andra av de mina.
      

tänkte skriva bajs men så ångrade jag migibland orkar jag inte. och nu ska jag bara göra mig en kopp te med havtorn.
    

110604

idag har jag ätit frukost och promenerat med cora på söder. ätit piggelin och läst bok på roslagsbanan. nu: dusch middag staden.

att sova ut

igår pussade jag på anna och carro en stund och hängde hos peddo och på söder. nu rensar cora ur sin garderob och jag redigerar bilder.

16:07

idag gjorde vi vår sista redovisning i ettan, sedan köpte vi äcklig glass och en mås uträttade sina behov på palex huvud men det var fint ändå. nu ska jag på mottagning hos cathrine,

RSS 2.0