22:41

och matte b kommer ta kål på mig. imorgon ska jag hämta barn och innan det kommer förhoppningsvis något bra hända.

20:19

mariatorget idag, fiskeboda imorgon. tar den här med mig <3 och vi är hemma på tisdag.

12:55

hannas från köpenhamn.
igår: sprang jag på kräftskiva hos ebba. drack öl med baba utanför popaganda med jj/lykke i bakgrunden. tog sista tåget hem 00:50 och idag ska jag ta tag i saker.

22.56

när jag fyllde sexton år var vi på globala och då såg det mest ut såhär.
idag åkte jag dit efter min första och enda lektion, till maria och sophie och anna. den sistnämnda hade håltimme och vi såg en film om antarktis. sedan tog jag mig till östermalm för att jobba för första gången och allting kändes ganska fint idag och imorgon är det fredag.

+++++

håltimme på saturnus 110311 och jag kommer ihåg det så väl, för det var då vi bestämde oss för att åka till köpenhamn till våren.

23:21

två favoriter 2/6
att få omges av bra människor gör mig trött och lycklig.

(blunda blinka) vända blad

mer analogt eftersom min följeslagare since 2008 sjunger på sin sista vers.
det finns så mycket som kan uppnås den här hösten och så mycket som kan gå sönder. som har gått sönder.

22:49

är glad och ledsen och glad. har ont i magen

13:45

igår: utomhusbio med halva stockholm. det var fint och imorgon börjar jag skolan <3

01:40

emmaboda var bara värt rätt igenom. majas och mina bilder.
idag träffade jag cora för första gången på tre veckor, celine, petronella och hannibal (som var hemma från paris <33) och det var så fint. peddo åker till berlin imorgon och jag vet att jag också måste åka iväg snart snart.

18:27

idag träffade jag och palexus maja på 60 och snart ska vi hem till alice för imorgon ska vi segla. åter på söndag och nu måste jag verkligen packa och äta middag.

flyktig

vill kanske helst av allt vara i en annan stad, i ett annat land med de som jag håller av allra mest och dansa tills kroppen inte orkar mer, men istället går jag på intervjuer och träffar fina som jag inte sett skymten av på månader. jag längtar iväg och nostalgierar mig i svunna tider på samma gång parallellt som jag överväldigas av hur fantastiska människor som är jag är omgiven av. och det slår mig alltid hur väldigt bra jag har det.

23:11

idag hade jag en heldag med madelene och det var så bra. vi tog en kaffe på rådmansgatan för att sedan promenera ett slag runt omkring och jag visade henne humana. Gullnos

12:28det senaste dygnet har jag mest nostalgierat mig med the sims och ätit blåbär. idag ska jag träffa celine som jag saknat något oändligt de senaste veckorna och det ska bli så himla himla fint.

01:02


jag och syster yster har tittat på my little pony vhs från 89 några timmar. innan träffade jag och evelina (vi gjorde en himmelsk brunch) och madelene och det var fint.

17:30

igår gjorde jag och frida en sallad med halloumi och tonfisk och frikadeller och sedan trampade vi hem till anna och hennes kattungar. vi drack chai och sedan klappade jag dem så mycket att jag tror att de fick skavsår.

21:33


02:25

wilburs bild från fred och kärlek och dessa veckor har varit så värda. emmaboda var fest och rösten försvann någonstans mellan jj och camphänget imorse och nu tänker jag blunda ett tag.

RSS 2.0