ajaen matilda i förra veckan på esplanad.

nu. nu är det slut. allt som har stannat av i månader börjar om igen samtidigt som ingenting är som det var då och nya saker tillkommer.

är det nu man ska livskrisa?


11:09

en av de få stunder på maximteatern som jag har förevigat: camilla under sin förvandling till mabel i sminklogen.

feber och halsont hindrar mig från att ta mig till dagens enda lektion, fotografisk bild. saknar tiden då min kamera inte var halvtrasig och mitt fotointresse var mer dedikerat.

imorgon inleds början på slutet - vi har tre föreställningar kvar och sedan ska vi dansa en sista musikaldans tillsammans. sedan börjar skoldagarna på riktigt igen och även om det känns fruktansvärt plågsamt nu vet jag att jag kommer sakna dem efter studenten. så låt oss göra det bästa av dessa månader för att sedan ta emot den nya friheten med öppna armar. det är precis vad jag vill göra nu. 


21:09annikas bilder.

det som vi har kämpat för i månader har tagit form och nu visar vi upp det för fulla salonger. trodde nog aldrig att jag skulle vara så genomlycklig som jag hittills fått chansen att vara när jag varit där med dem. trodde aldrig att jag kunde gråta sådana floder över en musikal och över en gymnasietid som om bara ett halvår är passé.
januari som annars alltid brukar vara en kylig månad har visats sig kunna vara så mycket mer och jag är hela tiden nervös euforisk fnittrig och fullkomligt utmattad. jag kommer sakna det
       

21:37En fin och lite suddig sandra som jag ramlade över i bildarkivet.
Kommer aldrig till skott med någonting känns det som och januari är aldrig bra men det ska vi tillsammans ändra på från och med på lördag då vi åter ses igen för att repa ihjäl oss inför detta. Om du bokar säg till så får du en puss hejdå
   

RSS 2.0