att packa.

idag har jag suttit på en bänk med peddo under hennes lunch och ätit risifrutti, köpt massa kläder och druckit kaffe med svea och ätit kanelbullar som hedvig tog med från jobbet till oss. de är så fina allihopa.
imorgon åker jag till min sommarstuga och sedan till coras landställe och sedan till emmaboda och sedan hem igen. jag antar att den här platsen kommer stå tom ett tag.

12:45

//cykla till tåget.

02:12

vi såg melancholia och sedan hämtade jag min sjal på lidingö och pratade i telefon med svea och vi ska köpa böcker idag. först: sova och därefter packa inför söndagen.

frukost 14:00


01:43

det blir inte alltid som man tänkt sig och ibland blir det bättre. igår hängde jag först med king kong vid mosebacke och smyglyssnade på tingsek för att sedan hänga hos ebbzor på lidingö och idag var jag med hedvig på kvällen. godnatt

every teardrop is a waterfall

idag äter jag ägg och turkiskt bröd plus kaffe lyssnar på lykke och träffar alice/ebba.

武士//バタフライ

København 15/4-19/4

17:45

cori åkte precis mot skåne och jag sitter mest och lyssnar på m.i.a. som var bland det absolut bästa live. allt har varit så obeskrivligt bra bara och idag ska jag få träffa en annan av mina bästa människor. är trött och ganska lycklig.

XXXO

och det har aldrig varit bättre att komma hem. vi har tittat på solsidan/sovit/ätit lasagne.

RSS 2.0